آرشیو پرسش و پاسخ ها: فقه واحکام

تنبیه براساس کزارش خلاف واقع

سؤال:
گاهي براي افراد به دليل تخلفات گزارش‌شده توسط مراجع نظارتي حکمي يا تنبيهي در نظر گرفته مي‌شود و ما مجبوريم اين حکم را جاري سازيم؛ درحالي‌که يا علم داريم اين گزارش کذب است و يا حداقل آن گزارش براي ما اثبات نشده و ما اطمينان قلبي به تخلف فرد نداريم. در اين موارد وظيفة ما چيست؟ از طرفي حقوق فرد و خانواده او در ميان است و ازسوي‌ديگر اصرار و الزام رده‌هاي نظارتي، حال تکليف ما چيست؟
جواب:
رسيدگي به تخلفات کارکنان بايد مستند به قانون و مقررات استخدامي باشد و تخلف از آن جايز نيست. اما اگر کارکنان علم داشته باشند که حکم صادره بر خلاف قوانين و مقررات است، بايد اطلاعات خود را مستند به مراجع نظارتي گزارش نمايند تا آن‌ها مجدداً بررسي و تصميم‌گيري نمايند.
منبع: جزوه احکام نظارت و بازرسی/ بر اساس فتاوای امام خامنه‌ای/ انتشارات زمزم هدایت/ پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام

(0 رای)
این مقاله مفید بود
این مقاله مفید نبود

این قسمت مخصوص ثبت نظر کاربران در خصوص سوال پرسیده شده میباشد. لطفا از ثبت سوال جدید در این بخش خودداری فرمایید. برای ثبت سوال جدید از گزینه "ارسال سوال" استفاده نمایید. بدیهی است به سوالاتی که در این صفحه پرسیده شود ، پاسخی از طرف سایت داده نخواهد شد.
نظر (0)
ارسال یک نظر جدید
 
 
نام کامل :
پست الکترونیک :
نظر:
تأیید کد امنیتی 
 
لطفا متنی را که در کادر زیر می بینید وارد نمایید